Kontakta ADventureHomesSökHem DanskEnglishSvenskGreek
Res ut och se

 

ADventureHomes arrangerar visningar tillsammans med våra partners på Kreta, Korfu i Paleros, samt i Aten med omnejd.

 

Det händer att vi arrangerar gemensamma visningsresor om det skulle vara så att många är intresserade av att köpa fastighet på samma ställe. När dessa sker annonserar vi ut på hemsidan. Nästan alla visningar sker dock individuellt. 

Det är en god idé att möta oss på AdventureHomes på ett av våra informationsmöten som vi arrangerar på en mysig grekisk restaurnag. Ni kan även hitta oss på vårt kontor i Göteborg eller i Köpenhamn. Under mötet blir ni informerade om tillväga gångsättet av husköpet osv. Därefter kan vi tillsammans finna ett par objekt som är intressanta och en bokningsresa kan ordnas.

Du kan också börja med att fylla i frågeformuläret där du fyller i dina önskemål och behov, därefter kan vi använda det för att planlägga resan så att det blir så tidseffektivt som möjligt.

Vill du ha hjälp med planeringen och bokningen av resan. Vill du semestra i samband med visningen kan vi ordna med det också.

 

När du har bestämt dig for att åka på visningsresa.

Vi arrangerar resan tillsammans med vår grekiska partner. En typisk visning tar mellan 1/2 till 1 dag, skulle du inte funnit vad du söker fortsätter vi tills du hittar det.

Du blir mött på flygplatsen eller på hotellet av byggfirmans konsulent och denne visar dig de objekt eller tomter som du fallit för.Dessutom har konsulenten lokalkännedom,så se detta som en guidad tur och ta tillfället iakt att fråga om området.

Alla våra partners talar engelska skulle du behöva en tolk kontaktar du oss och vi ordnar med en skandinavisk tolk på plats.

Du bestämmer själv hur du vill lägga upp din resa vi rekomenderar att du  kommer i gång så tidigt som möjligt av vistelsen så att all formalia kan klaras upp innan hemresan, om du har hittat din drömbostad.

 

Resan och logi

Några av våra partners tillhanda håller logi i samband med  visningsresan (fråga oss vid boknings tillfället) Oftast är det billigast att köpa en charterresa hemifrån med  både hotell och flyg. 

Under säsongen Maj till oktober finns det stora möjligheter att finna ett direkt flyg från Sverige.

 

Här kan du finna din resa

 

Sterling

SAS

Apollo

 

Inrikes i Grekland:

Aegeanair

Olympic

 

Färjförbindelser

 

Biljetter online