Kontakta ADventureHomesSökHem DanskEnglishSvenskGreek
Helt till dina önskemål


 
köpa hus i Grekland
  

Vitvarorna är oftast inte inkluderade i  köpesumman.

...  men IKEA finns nu också i Aten!

 

När du skriver köpkontrakt med den grekiska byggfirman skall du vara extra uppmärksam på vad som ingår i priset.

I de flesta fall skall det betalas extra för värmeanläggningar dvs element och hårda vitvaror, men inte alltid. Är det några tvivel om vad som ingår eller ej kontakta oss så hjälper vi dig att komma på det klara med det.

Du kan själv köpa dina vitvaror och våra partners kan hjälpa dig med rekomendationer till vem du skall vända dig. De har ofta rabatter och andra erbjudanden hos sina samarbetspartners. Var uppmärksam på att kostnaderna för levererning och installation ingår i priset, så inga otrevliga överaskningar uppstår.  

 Är det traditionell grekisk inredning eller är det nordisk stil,som gäller?

 Att kunna inreda i tradiotionell grekisk stil är lite av spänningen att ha ett sommarhus i Grekland, många tycker stilen är komplex och andra trivs helt enkelt inte med den. Det finns dock många sätt att råda bot på detta.

Det är oerhört dyrt att frakta möbler från Skandinavien, tycker man däremot om IKEA stilen kan man finna ett möbelvaruhus i Aten i närheten av flygplatsen. Härifrån kan möblerna fraktas till den Grekiska övärlden.

 

ADventureHomes arbetar löpande med etablering av partners, som i sin tur kan erbjuda sina tjänser till våra kunder. På Kreta kan vi  med en sådan kontakt i dag erbjuda moderna möbler till ett hyggligt pris. Partern som har sitt säte i Chania är dansk och har många års erfarenhet från den danska marknaden och i tillägg importerar han möbler från flera länder. 


ADventureHomes  hjälper gärna till med förmedling av  kontakter, har du funderingar över något speciellt  som du vill köpa, gör vi vårt bästa för att ordna det.