Kontakta ADventureHomesS鰇Hem DanskEnglishSvenskGreek
Helt till dina 鰊skem錶


 
köpa hus i Grekland
  

Vitvarorna är oftast inte inkluderade i  köpesumman.

...  men IKEA finns nu också i Aten!

 

När du skriver köpkontrakt med den grekiska byggfirman skall du vara extra uppmärksam på vad som ingår i priset.

I de flesta fall skall det betalas extra för värmeanläggningar dvs element och hårda vitvaror, men inte alltid. Är det några tvivel om vad som ingår eller ej kontakta oss så hjälper vi dig att komma på det klara med det.

Du kan själv köpa dina vitvaror och våra partners kan hjälpa dig med rekomendationer till vem du skall vända dig. De har ofta rabatter och andra erbjudanden hos sina samarbetspartners. Var uppmärksam på att kostnaderna för levererning och installation ingår i priset, så inga otrevliga överaskningar uppstår.  

 Är det traditionell grekisk inredning eller är det nordisk stil,som gäller?

 Att kunna inreda i tradiotionell grekisk stil är lite av spänningen att ha ett sommarhus i Grekland, många tycker stilen är komplex och andra trivs helt enkelt inte med den. Det finns dock många sätt att råda bot på detta.

Det är oerhört dyrt att frakta möbler från Skandinavien, tycker man däremot om IKEA stilen kan man finna ett möbelvaruhus i Aten i närheten av flygplatsen. Härifrån kan möblerna fraktas till den Grekiska övärlden.

 

ADventureHomes arbetar löpande med etablering av partners, som i sin tur kan erbjuda sina tjänser till våra kunder. På Kreta kan vi  med en sådan kontakt i dag erbjuda moderna möbler till ett hyggligt pris. Partern som har sitt säte i Chania är dansk och har många års erfarenhet från den danska marknaden och i tillägg importerar han möbler från flera länder. 


ADventureHomes  hjälper gärna till med förmedling av  kontakter, har du funderingar över något speciellt  som du vill köpa, gör vi vårt bästa för att ordna det.

 

 

 

 

Cheap NFL Jerseys

Cheap NBA JerseysCheap NHL JerseysCheap MLB JerseysWholesale Cheap JerseysJeremy Scott Adidasjeremy scott wingsCheap NCAA JerseysWholesale NFL JerseysWholesale Cheap NFL JerseysMoncler Outletugg boots salescanada goose parka uk
广州代孕 长沙代孕 武汉代孕 深圳代孕 南京代孕 济南代孕 杭州代孕 广州代孕 代孕 成都代孕 北京代孕 郑州代孕 深圳代孕 全讯网 全讯网 全讯网2 深圳代孕 广州代孕 广州代孕 代孕 深圳代孕 南京代孕 杭州代孕 深圳代孕 欧美色图 广州代孕 深圳代孕 广州代孕 深圳代孕 黄色电影 电影天堂 jizz 都市性爱 youjizzcom jizz www.youjizz.com www.youjizz.com 笔下文学 笔下文学 代孕 代孕 大连代孕 深圳代孕 广州代孕 广州代孕 深圳代孕 励志人生 广州代孕 深圳代孕 励志名言 192.168.1.1 云南旅游攻略
撸一撸 哥哥干 1024最新地址 成人色情网 噜噜色 欧美色 欧美性爱 欧美色 淫色人妻 japanese girl 啪啪啪 jizz japanese 欧美色
欧美色 成人色情网 fc2 av女优 欧美性爱 欧美色 成人色情网 撸一撸 av女优 欧美性爱 欧美色 成人色情网 撸一撸 av女优 欧美性爱 欧美色 成人色情网 撸一撸 av女优 欧美性爱 欧美色 成人色情网 撸一撸 av女优 欧美性爱