Kontakta ADventureHomesSökHem DanskEnglishSvenskGreek
Bostad i Grekland

 


 

 

 

 

Den vackraste naturen i världen


Smak, behag, upplevelser...
Grekland har allt.

Vi skandinaver älskar hav och utsikt och det gör grekerna också. Det grekiska landskapet är utformat just efter våra behov, många av byarna ligger inbäddade bland bergen och på bergssluttningar och belönas med slående panoramautsikter över hav och vacker natur. Oavsett om du befinner dig på öarna eller på fastlandet.

För naturfantaster finns det en rikt växt- och djurliv som växlar från årstid till årstid och från ö till ö. Detta är en spännande omväxling från den skandinavisaka floran och faunan.
3/4 av Greklands areal utgörs av berg, som mestadels består av sand- kalksten,granit och skiffer samt vulkaniska stenarter. Greklands högsta berg heter Olympos och är 2904 meter högt

 

Den grekiska arkipelagen består av 1000 tals öar

Den ena vackrare än den andra, 800 av dem har namn och 140 av dem är bebodda. Landskap,djur och växtliv varierar från ö till ö och det finns inga gränser för variationerna i struktur och färger eller upplevelser över huvudtaget.

ADventureHomes erbjuder dig en variation av fastigheter på flera av Greklands största öar så som Kreta, Lesbos och Korfu  och fler tillkommer, de minsta och orörda av öarna får du i dagsläget dock fortfarande uppleva som turist.

 

För naturupplevelserna i Grekland finns inga gränser    - Är du inte välbekant med det är det dags att se vad som bjuds.